Ervaringen met Days in June fotografie

Benieuwd naar wie er voor je zijn gegaan en hoe het was?

Terwijl ik van tevoren een beetje opzag tegen de fotoreportage tijdens onze bruiloft, ging het allemaal zo relaxed en snel! Djana maakt niet alleen fantastische foto’s, maar is ook een heel fijn persoon om zo naast je te hebben de hele dag. Ze is rustig, flexibel en gewoon een heel fijn mens. Ze is een ware foto-ninja, ze was er om momenten vast te leggen waarbij wij niet eens doorhadden dat ze er was! Ik ben ontzettend blij dat we Djana hebben gevonden en kan het iedereen aanraden om haar in te schakelen. Bedankt voor alles, je bent een topper 🙂

Mariëlle & Kevin

Voor onze bruiloft van 20 juli 2018 was Djana onze fotograaf. We hebben erg goede herinneringen aan onze dag dankzij haar prachtige foto’s. De foto’s geven goed de sfeer van onze bruiloft weer. Soms vernamen we niet eens dat Djana er was met haar fotocamera. Hierdoor hebben wij ook hele mooie spontane foto’s. Wij zijn heel erg tevreden en zullen Djana ook zeker aanraden bij vrienden en bekenden! Top! 🙂

Yasmin & Jan-Hendrik

Geweldige fotografe. Ze heeft onze bruiloft in juli 2018 vastgelegd en wij zijn zeer tevreden!

Margot & Koen

Fantastisch! Djana is een ontzettend fijn mens die goed luistert naar de wensen die je hebt. Wij hadden ontzettend veel vertrouwen erin dat ze onze dag mooi zou kunnen vertalen naar beeld. En niks blijkt minder waar. De foto’s zijn echt te gek!!!

Fenne & Jean-Paul

Toen wij opzoek waren naar een geschikte fotografe voor onze festival bruiloft, hadden wij het geluk dat we Djana tegenkwamen via Facebook. We hadden een heel leuk kennismakingsgesprek waarin ze vroeg naar onze wensen en stijl.

Op onze dag, welke buiten plaatsvond afgelopen augustus, troffen we noodweer. Daardoor hebben wat dingen tegen gezeten op onze dag, maar zij heeft voor ons echt alles wat mis is gegaan die dag weer helemaal goed gemaakt. Wat een top fotograaf. Ze is niet alleen heel gepassioneerd en talentvol, maar heeft ook een groot gevoel voor inlevingsvermogen, is erg behulpzaam en brengt het optimisme bij je naar boven.

Als je de foto’s terug ziet merk je meteen dat ze het in haar bloed heeft prachtige foto’s te maken. De foto’s zijn stijlvol en van deze tijd, met mooie bewerking. Zoveel emoties, gebeurtenissen en momenten tegelijkertijd vastleggen, het leek wel of ze het al jaren deed. Van veel foto’s wist ik niet eens dat ze gemaakt waren, ze was overal en nergens! Ze zorgt dat ze precies op het juiste moment, op de juiste plek is om dat ene mooie moment vast te leggen.

Zo fijn ook dat we haar vooraf alles mochten vragen, suggesties voorleggen en plaatjes konden doorsturen van ideeën. Ook naderhand staat ze voor je klaar als je nog vragen hebt. Die service is erg fijn, ze beantwoordt je vragen dezelfde dag nog. Nogmaals, super bedankt voor het vast leggen van deze mooie herinneringen. Wij hopen dat je weer komt fotograferen op ons eerste jubileum!

Kimberly & Rogier