Liefde voor altijd, voor altijd vastgelegd

Jullie verhaal is mooi en authentiek. Deze verdient daarom ook op die manier vastgelegd te worden. Met foto’s die echte momenten en emoties tastbaar maken. Je draagt ze de rest van je leven bij je, om je te herinneren aan dat wat het belangrijkste is: liefde.

Fantastisch! Djana is een ontzettend fijn mens die goed luistert naar de wensen die je hebt. Wij hadden ontzettend veel vertrouwen erin dat ze onze dag mooi zou kunnen vertalen naar beeld. En niks blijkt minder waar. De foto’s zijn echt te gek!!!

Fenne & Jean-Paul

Voor onze bruiloft was Djana onze fotograaf. We hebben erg goede herinneringen aan onze dag dankzij haar prachtige foto’s. De foto’s geven goed de sfeer van onze bruiloft weer. Soms vernamen we niet eens dat ze er was met haar fotocamera. Hierdoor hebben wij ook hele mooie spontane foto’s. Wij zijn heel erg tevreden en zullen Djana ook zeker aanraden bij vrienden en bekenden! Top!

Yasmin & Jan-Hendrik

Hoi! Ik ben Djana.

Ik sta al zo’n acht jaar achter de camera als fotograaf en heb vanaf daar al honderden gezichten voorbij zien komen. Die gezichten laten stralen vind ik het leukste wat er is. En dat ik daardoor bij heel veel waardevolle en betekenisvolle momenten mag zijn, is wat mij betreft een geweldige bonus.

Meer over mij lezen?