Bohemian meets rock: trouwen met een stoer randje op een vliegbasis

19 juli 2019

Een tijdje geleden zag ik een foto voorbijkomen die op een landingsbaan was gemaakt. Ik dacht gelijk: hoe gaaf zou het zijn om op zo’n locatie een wedding shoot te doen? Mijn vriend attendeerde me op Park Vliegbasis Soesterberg, een voormalig militair vliegveld dat nu openbaar toegankelijk is. Ik ben toen op zoek gegaan naar iemand die met mij deze shoot wilde organiseren, en Marion zag dat helemaal zitten!

We hebben het samen opgepakt en al gauw hadden we een ontzettend tof team bij elkaar. Doordat Covers Couture super enthousiast was en meer dan één jurk beschikbaar wilde stellen, werd het een grote fashionshoot, als inspiratie voor bruidsparen op hun grote dag. Daarnaast voegden we de Soesterduinen toe als locatie, voor de romantische noot aan het verhaal. Hier wilde ik zelf toevallig al heel lang shooten. De locaties zijn daarom het startpunt van deze shoot en daaromheen hebben we de looks uitgewerkt, met een beetje de Amerikaanse airfield & desert feel als inspiratie – bohemian meets rock dus!

In voorbereiding op de shoot zijn Marion en ik samen met model Eva bij Covers geweest om de jurken door te passen. Wauw, wat was het gaaf door die winkel te lopen tussen alle mooie jurken! We waanden ons even in Say Yes to the Dress. Diezelfde dag zijn we ook de locaties gaan bezoeken om te checken waar we wilden shooten. Hoe goed we ook voorbereid waren, op de dag zelf bleek dat we de landingsbaan niet op konden omdat het broedseizoen was. Heel voorzichtig zijn we over het hek geklommen en hebben we alsnog de foto’s gemaakt. Uiteraard zonder de vogels te verstoren!

Wat ook leuk is, is dat er leveranciers van mijn vorige styled shoot weer van de partij waren, zoals Michael & Giso voor de pakken, en Maxcript – die voor het eerst een spijkerjasje kalligrafeerde. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat en zijn ook heel blij dat onze shoot gepubliceerd is op The Perfect Wedding!

We laten met deze shoot zien dat iets romantisch als trouwen ook modern en stoer kan. Daarnaast geven we inspiratie voor de fotoshoot en hopen wij je te inspireren dat je vooral moet doen wat bij je past, en dat je dat met verschillende dingen (zoals een andere soort jurk of een gepersonaliseerd jasje) jezelf kan laten zien. Kijk je mee?

 

Leveranciers

Locatie: Park Vliegbasis Soesterberg & Soesterduinen
Fotografie: Days in June fotografie
Haar & make-up: Marion de Waard – Marion Bruidshaar en Make-up
Wedding planner: Annick Dijkstra – SC Events
Jurken: Covers Couture
Trouwpak: Michael & Giso
Leren jasjes: AIM your WEDDING
Spijkerjasje: Maxcript
Bloemen: Floor Bloemwerk
Sieraden vrouw: Julia Otilia Organic Jewellery
Sieraden man: Sem Lewis
Trouwringen: Rings of Love
Brillen: Brilpoint
Hoed: Herma de Jong
Modellen: Eva Brouwer & Jimmy Chatrer

SHARE THIS STORY