Ervaringen met Days in June fotografie

Benieuwd naar wie er voor je zijn gegaan en hoe het was?

Djana heeft geduld, erg veel plezier in haar werk en fijne mensenkennis. Door dit laatste weet ze goed hoe ze jouw kwaliteiten en leuke persoonlijke (unieke) kanten op foto’s tot uiting krijgt. Ze stimuleert je om te genieten van dit moment. Je mag zonder verontschuldigingen helemaal jezelf zijn. Tevens is er ruimte om je eigen creatieve kanten in te brengen en om te experimenteren (binnen de duidelijke, met elkaar afgesproken kaders). Fijn mens die Djana!

Marjolein

Als je foto’s wil laten nemen, heb je vooraf eigenlijk al stiekem een geïdealiseerd beeld van hoe die foto’s eruit moeten zien, het plaatje in je hoofd. En vaak is dat jammer, omdat het beeld in je hoofd meer geromantiseerd is dan het in de realiteit uitpakt. Volgens mij vinden veel mensen het daarom ook niet leuk om op de foto moeten of willen ze foto’s van zichzelf gewist hebben. Maar bij Djana is het anders. Ze laat je vooraf bewust nadenken over de uitstraling en het gevoel dat jij in je foto’s wilt en ze zorgt ervoor dat je dit met haar deelt. Ze heeft het in zich om aan te voelen wat jij wilt en kan dit vervolgens ook vastleggen. Het was een samenwerking waarbij ik haar vertelde wat ik wilde en zij met haar expertise doorvroeg en het vastlegde. Haar foto’s hebben mijn geromantiseerde beeld zelfs overtroffen 😉 Echt een absolute aanrader.

Johnny - De Beweegreden

Djana heeft het talent om natuurlijke situaties in huis prachtig en oprecht op beeld vast te leggen. Door haar rust en geduld, voelt het alsof ze gezellig op bezoek is en ligt de nadruk op het vastleggen van de goede sfeer en niet op het geforceerd bereiken van het perfecte plaatje. We zijn heel erg blij met deze prachtige herinneringen!

Jennifer

Djana is een hele fijne fotograaf om als videograaf mee samen te werken. Samenwerken met haar voelt heel natuurlijk en is daarnaast ook ontzettend gezellig. Daarnaast heeft Djana ook portretfoto’s voor mijn bedrijf gemaakt, waardoor ik ook zelf ervaarde dat ik als klant op mijn gemak werd gesteld. Last but not least: heel blij met de foto’s!

Manon - Mint Deer

Djana heeft prachtige foto’s gemaakt voor mijn website en social media! Op een hele relaxte manier en met oog voor detail. Zeker aan te raden!

Amber - Brainwise

Djana luistert naar je wensen, neemt de tijd om jou, je mimiek en de setting te observeren, waarna ze met een paar handelingen en tips (aan jou) de mooiste foto’s van je schiet. Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn voor de camera met prachtige foto’s als resultaat.

Stefanie - Studio Blondhout

Ik ben superblij met mijn zakelijke portretfoto’s. Ze laten mij zien zoals ik ben!

Roos