Dat wat je lief is, tastbaar maken

In je leven zijn veel dingen je dierbaar. Bepaalde mijlpalen, maar ook de mensen om je heen, wie je bent en wat je doet. Daar mag je trots op zijn en laten zien aan de wereld. Laat mij dit voor je vastleggen, spontaan en echt.

Djana heeft het talent om natuurlijke situaties in huis prachtig en oprecht op beeld vast te leggen. Door haar rust en geduld, voelt het alsof ze gezellig op bezoek is en ligt de nadruk op het vastleggen van de goede sfeer en niet op het geforceerd bereiken van het perfecte plaatje. We zijn heel erg blij met deze prachtige herinneringen!

Jennifer

Djana luistert naar je wensen, neemt de tijd om jou, je mimiek en de setting te observeren, waarna ze met een paar handelingen en tips (aan jou) de mooiste foto’s van je schiet. Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn voor de camera met prachtige foto’s als resultaat.

Stefanie – Studio Blondhout

Hoi! Ik ben Djana.

Ik sta al zo’n acht jaar achter de camera als fotograaf en heb vanaf daar al honderden gezichten voorbij zien komen. Die gezichten laten stralen vind ik het leukste wat er is. En dat ik daardoor bij heel veel waardevolle en betekenisvolle momenten mag zijn, is wat mij betreft een geweldige bonus.

Meer over mij lezen?