Wat ik doe

Hieronder vind je een overzicht van alle fotografiediensten die ik aanbied. Ik beperk me absoluut niet tot alleen dit, dus mocht je een andere wens hebben, neem dan vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Self-love at its finest met een portretshoot

Tijdens een portretshoot gaat het even helemaal om jou. Toffe foto’s maken die helemaal laten zien wie jij bent en waar je trots op kunt zijn! Het beste cadeautje om aan jezelf te geven. En wil je net dat beetje extra? Dan kan ik ook visagie of haarstyling voor je regelen.

bekijk info & portfolio

Verbeeld jouw personal brand

Of je nu gaat solliciteren of een eigen bedrijf hebt, een goede portretfoto is een absolute must. Je hebt immers maar één kans om de eerste indruk te maken, toch?

bekijk info & portfolio

Vier de liefde – doe samen een fotoshoot

Houden jullie van foto’s samen, maar willen jullie eens iets anders dan selfies of vakantiekiekjes? Dan is een loveshoot wat voor jullie. Naast dat het super leuk is om te doen (trust me, ik heb ervaring vanuit de andere kant!) is het de ideale manier om jullie relatie en persoonlijkheden vast te leggen. Ongedwongen en spontaan.

bekijk info & portfolio

Met z’n allen op de foto tijdens een familie- of groepsfotoshoot

Onmisbaar in een familie is een mooi portret van iedereen samen. Deze maak je niet alleen voor jezelf, maar ook voor volgende generaties! Daarnaast is het een super leuke ervaring waarbij nieuwe herinneringen worden gemaakt. Ideaal als verjaardagscadeau voor oma (omdat die al jaren vraagt om een mooie foto op de kast) of een huwelijksjubileum. Maar niet alleen families verdienen een mooi portret, maar ook vrienden- of vriendinnengroepen! Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

bekijk info & portfolio

Stop de tijd met een zwangerschaps- of newbornshoot

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of je hebt net een prachtig wondertje op de wereld gezet. Deze tijd is enorm bijzonder en waardevol, maar gaat ook als een trein voorbij. Daarom leg ik dit graag voor je vast. Op een plek die bij je past en waar jij en je baby volledig comfortabel zijn.

bekijk info & portfolio