Hoi! Ik ben Djana.

Ik sta al zo’n acht jaar achter de camera als fotograaf en heb vanaf daar al honderden gezichten voorbij zien komen. Die gezichten laten stralen vind ik het leukste wat er is. En dat ik daardoor bij heel veel waardevolle en betekenisvolle momenten mag zijn, is wat mij betreft een geweldige bonus.

Ik geloof dat ieder mens mooi is op zijn of haar eigen manier, en ben altijd benieuwd naar het verhaal van degene die ik op de foto zet. Bij een fotoshoot neem ik daarom altijd goed de tijd om je te leren kennen. Daardoor voel jij je gelijk wat meer op je gemak.

Het is mijn taak om wie jij bent te vertalen naar een mooi beeld. Dus als jij jezelf écht herkent in mijn foto’s, ben ik tevreden.

Iets meer over mij:

Ik ben een reus van 1 meter 82 lang. Geboren in Sarajevo (Bosnië), opgegroeid in het Brabantse Someren en inmiddels woon ik in Nijmegen. Naast dat ik plaatjes schiet, draai ik ze ook en ben ik dus ook achter the decks te vinden. Van alle markten thuis dus, maar van die afwisseling krijg ik energie.

In mijn vrije tijd maak je me blij met Netflix, rondwandelen door de stad, mijn lieve vriend Tjalling, ijsjes, Frank Sinatra en Vlaamse frieten. Vind je het leuk om wat meer van mijn persoonlijke leven te zien? Dan kun je me volgen op Instagram. Ik hoop je snel te ontmoeten!