Wie, wat, waar, wanneer?

De fotoshoots vinden plaats op zaterdag 25 juni in de middag, en zondag 26 juni in de ochtend. Per dagdeel zijn er 4 plekjes beschikbaar van 45 minuten. Zie hieronder de tijden en beschikbaarheid.

De foto's ontvangen jullie in een online galerij, waar jullie 15 foto's uit kunnen kiezen. Extra foto's zijn bij te bestellen. Je betaalt voorafgaand aan de shoot. Annuleren kan tot 48 uur voor de fotoshoot, zodat ik eventueel nog tijdig op zoek kan gaan naar vervanging.

De fotoshoots zijn voor alle moeders en dochters, jong en oud. Super tof als je zelfs met drie generaties op de foto gaat! We gaan fotograferen bij Studio Hanan, een super mooie daglichtstudio in Nijmegen aan de Molukkenstraat. De studio heeft mooie ramen waar prachtig licht doorheen komt, en allerlei attributen zoals banken, krukjes en stoelen. Hierdoor kunnen we veel gevarieerde foto's maken in een korte tijd. Voorafgaand aan de fotoshoot krijgen jullie ook tips voor het kiezen van jullie kleding.

ja, ik wil dit!

"Ik voelde me mega op mijn gemak bij haar tijdens het fotograferen, maar nog belangrijker, mijn kindjes ook! De rust die ze uitstraalt, haar eerlijkheid en tips, maar ook haar professionaliteit zorgen ervoor dat je jezelf kunt zijn tijdens de shoot. Deze fotoshoot was echt een droomervaring."

JEANINE met LOÏS & LOVIN

Investering & tijden

45 minuten & 15 foto's: €195

ZONDAG 26 JUNI
09:15

10:15 = GEBOEKT

11:15 = GEBOEKT

12:15 = GEBOEKT

zaterdag 25 juni

gaat niet door

reserveer mijn plek

"Djana’s warme en zachte houding maakt dat de ‘ik hoop dat ik mooi op de foto sta’ zorgen naar de achtergrond mogen verdwijnen. Ze zorgde dat we ons op ons gemak voelde, dacht mee en voelde onze band op een hele mooie manier aan. Dit alles maakte dat we niet alleen de meest prachtige resultaten opgestuurd kregen, maar we ook terugkijken op een hele fijne dag."

Lia & AnK

de fotoshoots

een liefdevolle, warme en gezellige ervaring samen

Doordat ik mijn ouders verloren ben, omarm ik het leven en geloof ik dat elk mens een wezen is van verbinding en liefde. Ik zie als geen ander in hoe belangrijk het is die verbinding vast te leggen, omdat deze herinneringen een levenslange waarde hebben. Het is daarom mijn missie jouw defining moments met aandacht te fotograferen, zodat jij deze voor altijd kan koesteren.

meer over mij lezen

NARGIS & ZOHAL

Enthousiast geworden en klaar om te boeken?

Reserveer dan nu jullie tijdsslot en ik mail jullie zo snel mogelijk met alle verdere informatie.
Ik hoop jullie te zien op zaterdag 25 of zondag 26 juni!