Avna & Derrick

"Altijd een spannend moment wanneer je de liefde voor elkaar gaat laten vastleggen. Djana zorgde voor een enorm fijne relaxte sfeer waarbij Robert & ik ons zelf konden zijn. Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Bedankt Djana voor deze fijne avond om op terug te kijken!"

"Djana is een hele professionele en goede fotografe. Daarnaast is ze vriendelijk en stelt ze je op je gemak. Wij zijn ontzettend blij met haar werk en creativiteit. Heel erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. Dankjewel Djana!"

Marjon & Tom

Zoë & Robert

Yama & Nargis

"Djana straalt veel rust uit en maakt van de shoot een natuurlijk moment. Niets voelt geforceerd. Ze heeft oog voor ons en helpt met poses, maar heeft ook veel oog voor de omgeving en uiteraard fototalent. Zo werden de foto's een geweldig totaalplaatje waar wij onszelf helemaal in herkennen!"

"We hebben erg goede herinneringen aan onze bruiloft dankzij de prachtige foto's. Ze geven goed de sfeer van onze bruiloft weer. Soms vernamen we niet eens dat Djana er was met haar fotocamera. Hierdoor hebben wij hele mooie spontane foto's. Wij zijn heel erg tevreden en zullen Djana ook zeker aanraden bij vrienden en bekenden! Top!"

Daan & Emmelieke

Lisa & Sander

Yasmin & Jan-Hendrik

Info bruiloften

info loveshoots

contact opnemen