Na deze bijzondere dag ontvangen jullie binnen 48 uur een kleine preview van de foto's. De rest van de foto's volgt binnen 4 weken. De foto’s ontvangen jullie in een online galerij, die gemakkelijk te delen is met jullie gasten. Daarnaast ontvangen jullie een album van 20x20cm met 24 pagina's, zodat jullie ook in fysieke vorm van de foto's kunnen nagenieten!

Stuur mij een berichtje via het contactformulier om te checken of jullie datum nog vrij is. Vervolgens bespreken we vrijblijvend samen jullie planning en wensen voor de dag door. Op basis daarvan adviseer ik hoe lang ik aanwezig ben en ontvangen jullie een offerte.

Ook denk ik graag mee over eventuele fotoshootlocaties. Je hebt je niet voor niets in je mooiste pak gehesen, en bij een kleinere trouwerij is er meer tijd voor een mooie shoot.

Investering

VANAF 1 uur: €325

Extra uren (t/m 7 uren) zijn bij te boeken voor €215 per uur. Vanaf 8 uur gelden de tarieven voor bruiloften.

Per uur maak ik 35-50 foto's, afhankelijk van de gebeurtenissen.

Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer.

NU BOEKEN

"Djana was een onopvallende maar vriendelijke aanwezigheid op onze trouwdag. Ze heeft alle belangrijke momenten op een mooie manier vastgelegd zonder dat we dat eigenlijk door hadden op de dag zelf. De foto's zijn spontaan en natuurlijk. Heel fijn!"

MEREL & GERT-JAN