Hoe gaan we te werk?

Het eerste contact

Ik op jullie bruiloft als fotograaf? Leuk! Jullie doen een aanvraag via mijn contactpagina, waarin de trouwdatum en een beknopte weergave van jullie grote dag wordt doorgegeven. Ik laat jullie weten of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, en geef daarnaast een globale kostenindicatie. Zijn jullie nog steeds enthousiast? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek

Graag kom ik meer over jullie en jullie bruiloft te weten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De locatie spreken we samen af. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en nemen we alle zaken door die van belang zijn voor de fotografie van jullie bruiloft. Het voornaamste doel van dit gesprek? Voelen of we een match zijn voor elkaar. Zo ja, dan gaan we de afspraken vastleggen.

Offerte en aanbetaling

Na het gesprek heb ik de juiste input om een definitieve offerte op te maken. Als jullie akkoord zijn met deze offerte, doen jullie een aanbetaling van de opdracht en is daarmee jullie trouwdatum definitief geboekt.

Contact onderhouden

Tussen het moment van aanbetaling en de daadwerkelijke bruiloft zit vaak wat tijd.

Dat betekent niet dat we elkaar niet meer spreken, integendeel! We houden contact over eventuele wijzigingen of aanvullingen, en jullie kunnen me altijd bereiken met vragen of suggesties. Mochten jullie het fijn vinden om tussentijds nog eens samen te komen, of dat ik de locatie voorafgaand aan de bruiloft bekijk, kunnen we dit ook afspreken.

Detailgesprek

Het aftellen begint! Inmiddels zitten jullie volop in de laatste voorbereidingen. Ik plan graag met jullie of jullie ceremoniemeesters een (telefonisch) detailgesprek in. Hierin neem ik de planning van de dag door, zodat ik optimaal voorbereid ben voor alle belangrijke momenten tijdens jullie bruiloft.

De grote dag

Preview & oplevering

Yes! Het is eindelijk zover. Ik beweeg me als een fotoninja door jullie dag heen, en ben graag een helpende hand voor alles wat er die dag op jullie pad komt. Jullie hoeven maar een ding te doen: genieten!

Jullie hoeven nog niet van jullie roze wolk af, want binnen enkele dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview van de foto’s. Zo kunnen jullie alvast nagenieten en deze mijlpaal met iedereen delen.

De rest van de foto’s volgt binnen zes weken. De foto’s ontvangen jullie in een online galerij, die gemakkelijk te delen is met jullie gasten. Naast deze online omgeving, krijgen jullie de foto’s ook nog op een usb-stick, samen met twee mini-albums. Deze albums zijn een ideaal cadeautje voor (schoon)ouders en bevatten de highlights van jullie dag.

Album

Hebben jullie ook een groot trouwalbum? Dan kunnen jullie via de online galerij jullie favoriete foto’s doorgeven en ga ik hiermee aan de slag. Jullie ontvangen dan het totale pakket (usb-stick, twee mini-albums en het grote album) in één keer.

Ik ben enthousiast!

Investering

8 uur fotografie en minimaal 350 foto's

zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt

incl. twee mini-albums 20x20cm met 24 pagina's

én usb-stick met de foto's

incl. kennismakingsgesprek

incl. preview van de foto's binnen 48 uur

oplevering van de rest van de foto's binnen 6 weken

€1795

Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. Extra uren zijn bij te boeken voor €135 per uur.

Extra opties

01

03

02

Luxe trouwalbum

Loveshoot

Second shooter

Alle herinneringen zijn nu vastgelegd en verdienen in een mooie, tastbare vorm gegoten te worden. Met plezier maak ik een luxe trouwalbum voor jullie. Een prachtig boek die je er altijd bij kan pakken om terug te gaan naar jullie bruiloft. Lees hier alle informatie over albums.

Heb je nog verlovingsfoto’s nodig? Of wil je even wennen aan het idee om voor de camera te staan? Dan is een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft een goed idee! Lees hier alle informatie over loveshoots.

Jullie bruiloft vanuit een tweede perspectief vastgelegd willen hebben? Dat kan! Of het nu voor een bepaald moment is of gedurende de hele dag. Informeer naar de mogelijkheden.

LEES MEER ERVARINGEN

Wat als ik minder dan 8 uur fotografie nodig heb?

Help! Het idee van een fotoshoot maakt ons ongemakkelijk.

Ga je kleiner trouwen?

Dan verwijs ik je graag naar deze pagina.

Hoeveel foto's maak je?

Geloof me, dat is helemaal niet gek! Omdat je vaak gebonden bent aan een tijdsplanning, kan het al gauw gehaast gaan voelen - terwijl het juist zo'n fijn moment kan zijn. Even weer aandacht voor elkaar, en een intiem moment delen samen, in alle hectiek van de dag. Ik zorg er in ieder geval voor dat we optimaal voorbereid zijn, door alles goed door te spreken en jullie wensen helder te hebben. We kunnen ook een locatiebezoek vooraf plannen, of samen een loveshoot doen om te oefenen. Alles zodat we tijdens de fotoshoot zelf alleen maar hoeven te focussen op jullie liefde en geluk, en spontane foto's maken waar jullie jezelf in herkennen.

Het aantal foto's dat ik maak is een minimum. Hoeveel foto’s jullie precies ontvangen, ligt aan mijn selectie van de foto's. Maar geen zorgen: ik laat geen foto’s onnodig weg en neem alles mee wat bijdraagt aan het verhaal. Het is dus niet mogelijk alle gemaakte foto’s te ontvangen. Ik maak een zorgvuldige selectie uit de gemaakte foto’s, en bewerk deze in mijn stijl.

Hoe bewerk je de foto's?

Ik heb een bepaalde warme en natuurlijke stijl van bewerking, die ik toepas op al mijn foto’s. Hierbij kijk ik natuurlijk ook naar het gehele plaatje. Sommige foto’s bewerk ik in zwart-wit, omdat die bewerking qua sfeer beter past in dit plaatje. Het resultaat is een weergave van jullie dag uit verschillende perspectieven, maar in één consistente stijl.