Het Italiaanse sprookje van Yama & Nargis – verloven in Italië – deel 2

22 januari 2020

In mijn vorige blogpost over de verloving van Yama en Nargis in Italië, was ik geëindigd bij de verloving die op de zaterdag plaatsvond. Op zondag, de laatste dag, zijn we in de ochtend nog op pad gegaan om een mooie loveshoot te doen in de omgeving. En wauw, als het weekend zelf al niet een droom was, was deze shoot het al helemaal. Yama had een mooie smoking aangedaan, en Nargis koos voor een prachtige jurk in haar lievelingskleur: groen. Aangezien Loubna Batou ook te gast was op de verloving, deed zij voor de loveshoot ook het haar en de make-up. Kortom, we waren er helemaal klaar voor om mooie foto’s te maken in deze Italiaanse omgeving. We stapten de auto in, en zijn richting het centrum van San Severino Marche gereden, wat een mooi ouderwets Italiaans stadje zou moeten zijn. Maar onderweg moesten we toch een paar keer stoppen, want er kwamen toch mooie plekken voorbij.. ik laat het je zien!

Locatie 1

De zon door de bomen

De eerste plek waar we stopten was een weg met een rij bomen waar de zon doorheen scheen en zorgde voor een prachtige schaduw. Deze plek lag wat hoger, dus ook was er een mooi uitzicht over het Italiaanse landschap van deze omgeving. 

Locatie 2

Op een bergachtige weg

We reden door en kwamen door deze bocht heen die grensde aan een heuvel. Het was een wild idee, maar konden we hier niet óp de weg wat foto’s maken? Het werd wel een tafereeltje voor de locals, want het was niet bepaald een rustige weg, maar in een paar minuten kun je zo al geweldige foto’s maken. Ook de videograaf kon zijn geluk niet op bij deze locatie en zette zijn drone op. Ik krijg hier enorme James Bond-vibes bij. Yama met zijn femme fatale Nargis. Het enige wat nog mist is een explosie op de achtergrond 😉

Locatie 3

Het stadje San Severino Marche

Dan was het tijd om het centrum van het Italiaanse stadje San Severino Marche te bekijken. Nargis was al iets eerder dan de gasten aangekomen en had al wat plekjes gespot om te fotograferen, en haar enthousiasme erover was echt niet gelogen. De mooie aardetinten, en die was die buiten hangt.. fantastisch! Super romantisch. Na een outfitwissel naar een wat meer casual outfit maakten we ook nog wat lieve, spontane en beweeglijke foto’s. Toen was het alweer tijd om terug te gaan naar de villa, waar we met alle gasten een Afghaanse dans (de Attan) zouden leren. Vervolgens hebben we het weekend afgesloten met een heerlijk Afghaans diner (ik moet alweer watertanden als ik er op terugdenk). Wat een mooi weekend!

SHARE THIS STORY