Wanneer de liefde zich vermenigvuldigt

Ik haal waarschijnlijk alle clichés uit de kast, wanneer ik zeg hoe speciaal en wonderlijk een zwangerschap is. Des te meer bijzonder vind ik het dan ook om dit vast te leggen voor mensen. Begin maart mocht ik de mooie mama én weer to-be mama Karin op de foto zetten. Gewoon lekker thuis, in haar eigen, fijne omgeving. Ook haar dochtertje Lot vond het leuk om erbij te springen voor een paar foto’s. Zo leuk als er tijdens de shoot dat soort spontane en ontspannen momenten ontstaan!

9 maart 2019

Nijmegen

En wat vond Karin er zelf van?

“Djana is een lieve, rustige en duidelijke fotografe, die je goede tips geeft. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat en heb de shoot als prettig ervaren, ondanks dat ik totaal niet van poseren houd. Djana weet goed wat ze wil, ze is creatief en houdt van pure foto’s. Kortom een dikke aanrader!”

Ook in verwachting en wil je dit vastgelegd hebben? Volg de link hieronder voor meer info of neem contact met mij op!