Een roze Vespa op de Tramkade in Den Bosch

Mijn passie voor fotografie begon in het tijdperk van Hyves, toen ik met vriendinnen samen op pad ging om foto’s te maken voor onze profielen. En dat doe ik nu nog steeds! Vriendin Laura staat regelmatig voor mijn camera, zo ook te zien op mijn website. Eigenlijk is elke date die we tegenwoordig hebben, een waarbij ik mijn camera meeneem om toffe foto’s te maken. Daarnaast kan Laura zelf ook goed fotograferen en is ze ontzettend creatief (check vooral haar Instagram!), dus maakt ze ook vaak foto’s van mij. Super fijn, want dat schiet er als fotograaf nog wel eens bij in. Onze laatste date was in Den Bosch. Nadat we overheerlijk hadden geluncht bij Buurt, zijn we naar een van de fotogenieke plekken van Den Bosch gegaan. En wat stond daar? Een roze Vespa..

20 januari 2019

Tramkade, Den Bosch

Aanstaande zondag staat er weer een date op de planning, nu om de bloesem te fotograferen. Dat belooft al veel goeds. Stay tuned!