Meet the Vogels family

Een tijdje geleden postte ik een oproepje, waarin ik zocht naar leuke kersverse gezinnen die ik op de foto kon zetten voor mijn portfolio. Portfolioshoots doe ik graag zo nu en dan, omdat ik dan op een laagdrempelige manier nieuwe dingen en situaties uit kan proberen, voordat ik deze toepas in de rest van mijn werk.

Jennifer ken ik nog van mijn studie Communicatiewetenschap. Zo’n vijf maanden geleden werd Jules geboren, dus het was tijd voor een familieportret. Ik ging naar hun fijne huis in Eindhoven, en werd stiekem een beetje verliefd op Jules. Wat een lieve en vrolijke baby! Samen met de katten Steve en James werden de foto’s al helemaal compleet.

12 januari 2019

Eindhoven

Wil jij ook foto’s van jouw zwangerschap, newborn of gezin? Check hieronder alle info en tarieven. Ik kom graag bij je langs!