Buiten spelen met de 35mm

Apparatuur huren is wat ik graag doe om hoge kwaliteit te kunnen leveren, zonder nu nog als startende ondernemer diep in de buidel te hoeven tasten. Daarnaast is het een super goede manier om apparatuur uit te proberen en mee te experimenteren, om te voelen of het bij je past. Voor de styled shoot huurde ik een 35mm lens van Canon, waar ik tijdens het shooten al instant verliefd op werd.

Daarna had ik nog een dagje over in mijn huurperiode, dus zette ik een oproepje in mijn Instagram Stories of er iemand tijd had om te shooten. Mijn vriendin en collega-fotografe Sabine had daar wel oren naar, dus diezelfde middag was ze bij mij in Nijmegen. Een van de voordelen van de wintertijd is dat het lekker vroeg golden hour is, en deze dag was echt perfect qua licht. De temperatuur daarentegen was iets minder (en dat is een understatement), maar soms heb je niet langer dan een kwartiertje nodig om mooie foto’s te maken..

28 oktober 2018

Nijmegen