What’s on my mind: zomerupdate

Voor een fotograaf als ik die het moet hebben van goed weer en het trouwseizoen, is de zomer een drukke periode. Maar wel een waar veel leuke dingen gebeuren én ik ook de tijd neem vrij te zijn. Dat is weer het voordeel van ondernemer zijn: je kunt zo overschakelen naar een tropenrooster, waarbij je in de ochtend werkt en in de middag vrij kan zijn. Het leek me leuk een inkijkje te geven waar ik zoal mee bezig ben nu.

De styled shoot is live

Een paar weken geleden mochten we dan eindelijk het resultaat delen van de super toffe styled shoot die we in mei hebben gedaan. We hebben er ontzettend veel leuke reacties op gekregen, en dat onze shoot ook nog is gepubliceerd op The Perfect Wedding is wel de kers op de taart. Nog niet gezien? Check hier het resultaat!

De fotografiecyclus

In de zomer zijn de dagen warmer én langer, wat je meer mogelijkheden geeft om te fotograferen. Naast de bruiloften die ik heb, doe ik ook veel losse opdrachten, zoals personal branding shoots. En op deze manier zit ik in een fijne cyclus van fotograferen, selecteren, bewerken en opleveren. De meeste tijd gaat dus nu ook écht op aan mijn vak! Ik vind het altijd prettig om ook zulke periodes te hebben, want je leert er in korte tijd weer heel veel van en je kunt dit snel weer toepassen op de volgende opdracht. Het resultaat van alles zullen jullie uiteraard hier zien 🙂

Ontspanning en reflectie

Ondanks dat het een drukke periode kan zijn, neem ik ook de tijd om vrij te zijn. Het blijft immers een vakantieperiode, en even afstand nemen van je werk is noodzakelijk voor zowel je eigen welzijn als dat van je bedrijf. Ik merk dat er dan ook weer ideeën vrij komen, plannen die ik in de toekomst wil uitvoeren. Ik schrijf ze op en heb de periode na de zomer gepland om deze plannen in de steigers te zetten. Ik zie het nieuwe jaar altijd als een kantelpunt om weer nieuwe dingen uit te proberen, dus op deze manier ben ik op tijd voorbereid en kan ik aan het begin van 2020 weer heldere doelen stellen!

Dat is ook de reden waarom Lisa en ik onze driedaagse cursus Reveal Your Brand in september organiseren. Precies in een periode waarin je net ontspanning hebt gehad en met afstand naar je bedrijf hebt kunnen kijken, en waar je nu met frisse blik mee aan de slag kan.

Reveal Your Brand

Dat jezelf laten zien tegenwoordig belangrijker is dan ooit, is duidelijk. Maar hoe doe je dat nu precies op de juiste manier, en hoe bouw je van je bedrijf een sterk en vooral persoonlijk merk? Als je hier tegenaan loopt is onze driedaagse cursus echt iets voor jou. We gaan samen kijken naar jouw merkverhaal en doen daarnaast ook een beeldbank fotoshoot. Kortom: aan het einde van de rit heb je alle tools om krachtig te gaan communiceren, precies op tijd voor het nieuwe jaar! Check alle informatie hier.

Kortom: ik ben blij met mijn zomer en hoe het gaat! Ondanks dat het drukker is, kan je me altijd een berichtje sturen als je deze zomer nog graag wilt shooten. Er zijn nog plekjes over namelijk. Stay tuned voor alle fotoshoots die ik binnenkort ga delen, en ik hoop je te zien bij onze course! 🙂