Liefde is alles.

Ik zie het overal en wil niets liever dan het delen. Daarom leg ik jouw liefste mensen en belangrijkste momenten vast. Om die liefde tastbaar te maken, en om het gevoel dat erbij hoort te vereeuwigen. Liefde in welke vorm dan ook.

Hoi! Ik ben Djana.

Ik sta al zo’n zeven jaar achter de camera als fotograaf en heb vanaf daar al honderden gezichten voorbij zien komen. Die gezichten laten strálen vind ik het leukste wat er is. En dat ik daardoor bij heel veel waardevolle en betekenisvolle momenten mag zijn, is wat mij betreft een geweldige bonus.

Ik geloof dat ieder mens mooi is op zijn of haar eigen manier, en ben altijd benieuwd naar het verhaal van degene die ik op de foto zet. Bij een fotoshoot neem ik daarom altijd goed de tijd om je te leren kennen. Daardoor voel jij je gelijk wat meer op je gemak.

Het is mijn taak om wie jij bent te vertalen naar een mooi beeld. Dus als jij jezelf écht herkent in mijn foto’s, ben ik tevreden.

 

Nog iets meer over mij?

Ik ben een reus van 1 meter 82 lang. Geboren in Sarajevo (Bosnië), opgegroeid in het Brabantse Someren en inmiddels woon ik in Nijmegen. Naast dat ik plaatjes schiet, draai ik ze ook, en ik ben werkzaam als Research Project Manager bij Mediaxplain in Amsterdam. Van alle markten thuis dus, maar van die afwisseling krijg ik energie.

In mijn vrije tijd maak je me blij met Netflix, rondwandelen door de stad, mijn lieve vriend Tjalling, ijsjes, Frank Sinatra en Vlaamse frieten. Vind je het leuk om wat meer van mijn persoonlijke leven te zien? Dan kun je me volgen op Instagram. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Waarvoor kun je allemaal bij mij terecht?

Portretten

Mooie (zakelijke) foto’s van jezelf, voor op social media of op je cv

vanaf 65,-

Liefde

Een romantische loveshoot met jou en je partner, ongedwongen en spontaan

vanaf 125,-

Familie/groepen

Familiefoto’s – omdat oma al heel lang vraagt naar een foto van het gezin voor op de kast. Of een zwangerschaps- of newbornshoot

vanaf 125,-

Bruiloft

De grote onvergetelijke dag – ik ben er graag bij! Ook leuk in combinatie met een loveshoot vooraf

vanaf 495,-

Enthousiast geworden of heb je andere vragen?

Mail me dan gerust – ik vind het leuk om je te leren kennen!